• Home
  • > Actueel
  • > Oefentherapie Cesar bij Van Beek & Bloemsaat

Oefentherapie Cesar bij Van Beek & Bloemsaat

24 juni, 2015 | 22:43u

 

Het team van 10 fysiotherapeuten van Van Beek & Bloemsaat is vanaf heden uitgebreid met een oefentherapeut Cesar. Deze specialist op het gebied van een gezonde houding en goede manier van bewegen zal het team gaan aanvullen bij houdingsgerelateerde klachten in nauwe samenwerking met andere zorgverleners.

Sinds 2010 is het paramedisch centrum aan de collegeweg steeds verder uitgebreid met verschillende disciplines die nauw met elkaar samenwerken. Zo kunt u in het centrum terecht voor fysiotherapie, podotherapie, diëtiek, logopedie, ergotherapie, een psycholoog en de tandarts. Vanaf 8 juni zal deze zorg dus worden uitgebreid met een oefentherapeut Cesar. Deze zorg zal worden verleend door Martine van Kaathoven. Deze jonge maar ervaren oefentherapeut weet met haar persoonlijke aanpak personen te motiveren en te ondersteunen in het vinden van een optimale gezonde houding en een goede manier van bewegen. Samenwerking van Martine met onze fysiotherapeuten en andere paramedische disciplines binnen het centrum zal daarom een meerwaarde gaan hebben voor ons handelen en daarmee voor onze patiëntenzorg.

De oefentherapeut is een specialist in het aanleren van een gezonde houding en goede manier van bewegen. De oefentherapeut kijkt samen met u naar uw houdings- en bewegingsgedrag in het dagelijks leven. Hierbij spelen dagelijkse activiteiten een grote rol, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan zitten, staan, bukken, tillen, computerwerk, sporten of het gebruik van uw mobiele telefoon. In de behandeling wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar het hele lichaam, de omgeving en persoonlijkheid. 
Kijk voor meer informatie over oefentherapie bij specialisaties op deze website.