Fysio Velo

Niels van Beek
“Le patron” de Fysio Velo        

Sinds 2012 is mede-eigenaar van Van Beek & Bloemsaat, Niels van Beek bevangen door het fietsvirus en is hij op de racefiets actief als fanatieke recreant.
Sportfysiotherapie en manuele therapie lopen als een rode draad door zijn loopbaan als fysiotherapeut.
Optimaliseren van de beweeglijkheid van de wervelkolom en de gewrichten is de basis om daarna de aangedane regio en/of core op te trainen. Fysiotaping en/of Dry Needling kunnen hierbij ondersteunend zijn.
Om specifieke kennis uit te breiden t.a.v. wielerblessures en de basis van bikefitting heeft Niels de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd in België.

Sinds 2020 is Van Beek & Bloemsaat officieel sponsor van De Jonge Renner (DJR) en vanaf 2019 wordt er onder begeleiding van Niels door een aantal jeugdleden van DJR fanatieke core-training uitgevoerd.
Sterk punt van Fysio Velo is om samen met de patiënt/klant te zoeken naar de oorsprong/oorzaak van de klachten en er samen voor te zorgen dat het lichaam weer sterker wordt.
Voor specifieke bikefitting of inspanningstesten heeft Fysio Velo een samenwerking met een aantal specialisten in de regio.

Dus;

Heb je na je fietsrit last van je nek,                                       

Speelt je rug op tijdens het mountainbiken,

Beperkt de pijn in je knie je wielerprestaties,

Heb je het vermoeden dat je fietshouding zorgt voor klachten,

Of wil je na je val een vakkundige diagnose en
een plan om zo snel mogelijk weer op de fiets te zitten,

Kortom, wil je klachtenvrij fietsen, dan ben je bij Fysio Velo aan het juiste adres !!!