• Home
  • > Over Panna Arena

Over Panna Arena

Bij de opening van ons centrum voor fysiotherapie in 2010, is van de giften van de bezoekers van de openingsreceptie door Van Beek & Bloemsaat een Panna-Arena aangeschaft. Het idee hierachter is dat door gebruik hiervan de jeugd wordt gestimuleerd om te bewegen. Beweging is immers de rode draad van ons centrum voor fysiotherapie.

Deze Panna-Arena wordt daarom (onder bepaalde voorwaarden) gratis uitgeleend aan b.v. verenigingen, instellingen, scholen en particulieren. Bij deze bedanken we alle personen en bedrijven die ons en hiermee dit project hebben gesteund om de Raamsdonksveerse jeugd in beweging te zetten.

U kunt de Van Beek & Bloemsaat Panna Arena reserveren! Klik op 'Reserveer nu!' en vul uw gegeven in. Na ontvangst van het reserveringsformulier nemen we contact met u op om verdere details te bespreken!

U kunt de panna-arena halen en brengen aan de Collegeweg 2c te Raamsdonksveer op een nader af te spreken tijdstip. Bij verschillende reserveringen in één weekend, kan u worden verzocht de Panna Arena te brengen of halen naar of van het adres van de volgende of vorige gebruiker. De Panna Arena wordt vervoerd met een speciaal daartoe door Van Beek & Bloemsaat ter beschikking gestelde aanhanger. Lees voor verdere gebruiksvoorwaarden de gebruiksovereenkomst. Alvorens u de Panna Arena kunt meenemen, ontvangen wij graag een ingevuld en ondertekend exemplaar van de gebruiksovereenkomst van u met een kopie van uw paspoort

Foto